Fasadbehandling ger ett förstärkt skydd

En fasadbehandling ger ett förstärkt skydd mot väder- och miljöpåverkan. Vi använder en ny, unik och otroligt effektiv metod för impregnering av byggnader, fasader, betong och klinker. Produkten vi använder har en självrengörande egenskap och skyddar stenytor på fasader, marksten och terrasser. Dessutom är denna impregnering ypperlig att använda på övriga mineraliska underlag med stor uppsugningsförmåga, då den agerar vattenavvisande och ger ett skydd mot olja och fettbaserade föroreningar. Ytterligare en effekt vid denna typ av impregnering är att t ex tuggummi och besvärlig påväxt av mossa och alger lättare kan avlägsnas. Den behandlade ytan blir diffusionsöppen och visuellt osynlig.


Fasadbehandling med ISO-clean:

Iso A-Clean är mycket effektivt och desinficerar områden med fet beläggning och mot bakterier och svampangrepp. Det rengör effektivt och kommer att verka mycket aktivt mot återväxt.

Att användas på alla typer av tak, takfönster, socklar, väggar, trappor, kakel, växthus, terrasser etc.


Fasadbehandling med Ultrarent vatten:

Ultrarent vatten är en mycket miljövänlig rengörningslösning som spar både tid, pengar och miljö.

Ultrarent vatten fungerar alla slags ytor glas trä betong och tegel/sten och är mycket skonsamt mot underlaget eftersom man använder lågt tryck och det gör att varken smuts eller vatten tränger in i ytan.